Onze GELTEX®
garanties

Wij zijn zeker dat u tevreden zult zijn van uw Lattoflex® GELTEX® matras.
Daarom geven wij u twee keer garantie.

1

2 + 8 jaar
degressieve garantie

Bovenop de wettelijke garantie van twee jaar geven wij u nog acht jaar extra degressieve garantie.
Deze garantie gaat in bij levering en dekt alle verborgen fabricagefouten en defecte materialen. Tijdens het eerste en tweede jaar is de wettelijke garantie volledig en dekt alle kosten van herstel of vervanging en vervoer. Daarna wordt er rekening gehouden met een waardevermindering door gebruik.

2

De GELTEX®
tevredenheidsgarantie

Voldoet uw matras niet volledig aan uw verwachtingen? Na 30 dagen en binnen 90 dagen na levering kunt u de Tevredenheidsgarantie inroepen.

Waarom pas na 30 dagen?
Omdat uw lichaam eerst moet wennen aan de nieuwe matras. In het begin kunt u soms ongemak ondervinden als gevolg van gespannen spieren. Dat betekent echter niet dat de matras ongeschikt is voor u. Het ongemak wordt veroorzaakt door de nieuwe lighouding en de veranderde ondersteuning van uw lichaam en is normaal gezien slechts tijdelijk.

Eenmalig omruilen van de kern (van eenzelfde matras, van Medium naar Firm of omgekeerd) kan tussen de 30 en 90 dagen na levering van uw GELTEX® matras en na online registratie. Deze garantie geldt voor een GELTEX® matras die wordt gebruikt in combinatie met een adequate en correct geplaatste bodem.


> Wat is de slaapdriehoek > Over GELTEX®