Heerlijk slaapcomfort
dankzij GELTEX®

Eén plus één is drie: combineer een GELTEX® matras met een ergonomische bedbodem van Lattoflex en geniet van ongeëvenaard slaapcomfort.

Lattoflex blijft innoveren! Het beste voorbeeld is de verdere ontwikkeling van ons succesvol materiaal GELTEX®.

Deze ontwikkeling leidde tot een geoptimaliseerde matrassencollectie met focus op vijf belangrijke factoren die de slaap beïnvloeden. Omdat een goede nachtrust bijdraagt tot een hoge levenskwaliteit. Lattoflex maakt dit waar sinds 60 jaar.

Een nieuwe generatie GELTEX®

Met de GELTEX® matrassen introduceren we een volledig nieuwe schuimcategorie: ‘slow resilient foam’.
Dankzij de uiterst opencellige en elastische structuur van dit schuim helpt GELTEX® om elke positie van het lichaam optimaal
te ondersteunen en de druk op te vangen waar het nodig is.

Dat is essentieel voor het herstel van het lichaam tijdens de slaap. De geoptimaliseerde structuur van de nieuwe GELTEX® heeft een positieve invloed op de interactie tussen drukverdeling, ondersteuning en ventilatie over het hele ligoppervlak van de matras.
GELTEX® maakt het vandaag mogelijk om matraskernen in 100% GELTEX® aan te bieden. U hebt de keuze tussen verschillende comfortgradaties naargelang uw persoonlijke voorkeur.

GELTEX® Comfort foam (toplaag)

Aangenaam en uniek ligcomfort dankzij de GELTEX® toplaag.

GELTEX® Support foam (basiskern)

Optimale ondersteuning en ideale drukverdeling van het lichaam dankzij de volledige GELTEX® matraskern. Beschikbaar in Medium of Firm ligcomfort.