Lattoflex garantie en GELTEX® inside Tevredenheidsgarantie

Bij Lattoflex zijn alle gebruikte materialen van topkwaliteit en elke fase van het productieproces wordt nauwgezet gecontroleerd. Wij kunnen u garanderen dat u jarenlang plezier zal beleven aan uw Lattoflex product. Mocht er zich toch een probleem voordoen, geniet u van een garantie van 5 jaar. Op GELTEX® inside geniet u bovendien van onze Tevredenheidsgarantie.Registreer hier uw aankoop

Lattoflex 5 jaar garantie

Voor alle Lattoflex bedbodems en –matrassen zoeken wij de meest duurzame, betrouwbare en comfortabele materialen uit. Alle materialen worden zorgvuldig geselecteerd met het oog op een optimale ondersteuning en een weergaloos comfort.

Op elke Lattoflex bedbodem en matras geldt een degressieve garantie van 5 jaar. De specifieke Lattoflex garantiebepalingen vindt u hier.

GELTEX® inside Tevredenheidsgarantie

Bovenop de degressieve garantie van 5 jaar op alle Lattoflex bedbodems en matrassen, geniet u bij aankoop van een matras uit ons GELTEX® inside gamma van een Tevredenheidsgarantie. Dankzij deze GELTEX® inside Tevredenheidsgarantie kan u uw matraskern omruilen tussen de 30 à 90 dagen na levering en online registratie (niet van toepassing op de GELTEX® inside hoofdkussens). Deze extra Tevredenheidsgarantie geldt voor een GELTEX® inside matras die gebruikt wordt in combinatie met een adequate en correct geplaatste bodem.

De GELTEX® inside hoofdkussens kan u testen binnen de 90 dagen. Onze GELTEX® inside verdelers beschikken hiervoor over speciale testhoesjes zodat u het comfort van deze hoofdkussens kan ervaren alvorens ze aan te kopen. Op deze manier kan uw slaapadviseur u optimaal begeleiden bij uw aankoop. Uw GELTEX® inside hoofdkussen hoeft u hiervoor niet te registreren.

Registreer uw Lattoflex product en ontvang een waardebon van € 500 !

Registreer uw product en ontvang een waardebon van € 500 om ook familie of vrienden het Lattoflex Effect te laten ervaren !

TIP: NEEM UW AANKOOPFACTUUR BIJ DE HAND

Persoonlijke informatie

Voornaam * Naam *
E-mailadres *
Adres*
Postcode* Stad*
Telefoon (optioneel) Land *

Productinformatie

Kies uw type bodem Uitvoering
Kies uw type matras Uitvoering
Afmeting van uw bodem en/of matras
Wij gebruiken je gegevens enkel om je te antwoorden. Je kan op elk moment vragen om je persoonsgegvens in te zien, te wijzigen of te verwijderen door een verzoek te sturen naar privacy@lattoflex.com.


Aarzel niet contact op te nemen met uw Lattoflex verdeler. Hij is de aangewezen persoon om u een oplossing te bieden bij eventuele problemen en tegelijk de enige bij wie u een beroep kan doen op de Lattoflex garantie.